VC-IP

VC-IP

Incazelo emfushane:

VC-IP kuyinto uwoyela encibilikayo vitamin C esuselwe. Isebenza njengoba antioxidant enamandla futhi mhlophe ejenti, kokubili anti-induna kanye anti-ukuguga amakhono. Njengezinye izinhlobo vitamin C, VC-IP kusiza ukuvimbela sokuguga kwamangqamuzana ngu ezivimbela cross-ukuxhumanisa collagen, namachibi amaprotheni, futhi lipid peroxidation. VC-IP futhi isebenza synergistically ne antioxidant Vitamin E, futhi uze wabonisa aphakeme ukumuncwa percutaneous nokuzinza. izifundo eziningi iye yaqinisekisa isikhumba siphungule, isithombe ...


  • Igama lomkhiqizo: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • CAS No .:: 183476-82-6
  • Yokuncwaninga izinsimbi kanye namakhemikhali :: 97% imiz
  • Formula Yamamolekhula: C70H128O10
  • MOQ: 1kg
  • umkhiqizo Imininingwane

    umkhiqizo Amathegi

    VC-IP kuyinto uwoyela encibilikayo vitamin C esuselwe. Isebenza njengoba antioxidant enamandla futhi mhlophe ejenti, kokubili anti-induna kanye anti-ukuguga amakhono. Njengezinye izinhlobo vitamin C,  VC-IP kusiza ukuvimbela sokuguga kwamangqamuzana ngu ezivimbela cross-ukuxhumanisa collagen, namachibi amaprotheni, futhi lipid peroxidation. VC-IP futhi isebenza synergistically ne antioxidant Vitamin E, futhi uze wabonisa aphakeme ukumuncwa percutaneous nokuzinza. Izifundo eziningi iye yaqinisekisa siphungule isikhumba, isithombe-avikelayo, futhi imiphumela hydrating  VC-IP ungaba esikhumbeni. VC-IP ingatholakala imikhiqizo ehlukahlukene ukunakekelwa kwesikhumba ezifana anti-ukuguga serums, iso ukwelashwa, isikhumba siphungule si kanye lotions / okhilimu.

    INCI igama: Ascorbyl Tetraisopalmitate
    CAS No .: 183476-82-6
    MW: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Imininingwane:
    Ukubukeka: kungenambala ukukhanya yellow, okusobala ketshezi
    iphunga: Iya kancane isici iphunga
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Previous:
  • Okulandelayo:

  • Imikhiqizo Letihlobene

    Imininingwane Us

    Uphenyo Ukuze Pricelist

    Izindaba zakamuva

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...