ל-לעוסינע

ל-לעוסינע

שאָרט description:

ל-לעוסינע איז אויך באקאנט ווי לעוסינע. עס איז באקאנט ווי איינער פון די דרייַ צווייַג-קייט אַמינאָ אַסאַדז. ווי עס איז אַ ניט-יקערדיק אַמינאָ זויער, יומאַנז מוזן אָבטאַינע עס דורך דיעטע אָדער ביילאגעס. ל-לעוסינע קענען זיין געפֿונען אין פילע מינים פון עסנוואַרג, אַזאַ ווי עגגס, פיש, הינדל, לענטילס, אאז"ו ו. ל-לעוסינע Benefits דעם גוף אַ פּלאַץ. עס מאַינטאַיניס בלוט צוקער לעוועלס און אויך ינקריסאַז די פּראָדוקציע פון ​​גראָוט האָרמאָנע. צוזאַמען מיט יסאָלעוסינע און וואַלינע, ל-לעוסינע פּראַטעקץ און גיט ברענוואַרג צו די מאַסאַלז, און אויך בוסץ ...


  • פּראָדוקט נאָמען: ל-לעוסינע
  • קאַס נומ: 61-90-5
  • מאָלעקולאַר Formula: ק6ה13נאָ2
  • פּאַראַמעטערס: קפּ, עפּ, בפּ, וספּ, אַדזשי, FCC
  • מיינונג: עסנוואַרג מיינונג
  • מאָק: 25 קג
  • פּראָדוקט דעטאַל

    פּראָדוקט טאַגס

    ל-לעוסינע is also called Leucine. It is known as one of the three branch-chain amino acids. As it is a non-essential amino acid, humans must obtaine it through diet or supplements. ל-לעוסינע can be found in many kinds of foods, such as eggs, fish, chicken, lentils,etc.

    ל-לעוסינע Benefits דעם גוף אַ פּלאַץ. עס מאַינטאַיניס בלוט צוקער לעוועלס און אויך ינקריסאַז די פּראָדוקציע פון ​​גראָוט האָרמאָנע. צוזאַמען מיט יסאָלעוסינע און וואַלינע, ל-לעוסינע פּראַטעקץ און גיט ברענוואַרג צו די מאַסאַלז, און אויך בוסץ אייער ענערגיע און ינקריסאַז אייער ענדעראַנס מדרגה.

    אנדערע Benefits פון ל-לעוסינע זענען די פּרעזערוויישאַן פון דאַר מוסקל מאַסע. דעם אַמינאָ זויער העלפּס ופהיטן מוסקל געוועב, אַזוי אַז עס טוט נישט ברעכן אַראָפּ ווי געשווינד בעשאַס די יידזשינג פּראָצעס. ל-לעוסינע קענען אויך גיכקייַט די אָפּזוך פּראָצעס פֿאַר מוסקל שעדיקן און הויט ינדזשעריז.


  • פֿריִערדיקע:
  • ווייַטער:

  • פֿאַרבונדענע פּראָדוקץ

    קאָנטאַקט אונדז

    • שאַנגהאַי קאָסראָמאַ ביאָטעטש קאָו, לטד
    • טעלעפאָנירן: + 86-17317553416
    • E- פּאָסט: info@cosroma.com
    • E- פּאָסט: tao@cosroma.com

    אָנפרעג פֿאַר פּריסעליסט

    לעצטיגע נייעס

    • Safety Assessment on Hydroxyethyl Urea When Used in Cosmetics

      Safety Assessment on Hydroxyethyl Urea Wh...

      Safety Assessment on Hydroxyethyl Urea WhenUsed in Cosmetics ABSTRACT The Cosmetic Ingredient Review (CIR) Expert Panel (Panel) assessed the safety of Hydroxyethyl Urea, which is reported to function as a humectant...

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...