VC-IP

VC-IP

Qisqa Tasvir:

VC-IP neft eruvchan vitamin C lotin. Bu anti-husnbuzar va anti-qarish, ham qobiliyatiga ega bo'lgan, kuchli antioksidant va beyazlatma agenti sifatida ishlaydi. Vitamin C boshqa shakllari kabi, VC-IP kollagen, oqsillar oksidlanish va Lipit peroksidasyonu xochi bog`lash cheklash uyali qarishini oldini olishga yordam beradi. VC-IP ham antioksidant Vitamin E bilan o'zaro harakat qiladi va ustun teri orqali so'rilishini va barqarorlikni namoyish etdi. Ko'p tadqiqotlar teri yoritish, suratga tasdiqladi ...


  • Mahsulot nomi: askorbil Tetraisopalmitate
  • CAS No .:: 183476-82-6
  • Sinov :: 97% min
  • Molekulyar Formula: C70H128O10
  • MOQ: 1kg
  • Mahsulot batafsil

    Mahsulot teglar

    VC-IP neft eruvchan vitamin C lotin. Bu anti-husnbuzar va anti-qarish, ham qobiliyatiga ega bo'lgan, kuchli antioksidant va beyazlatma agenti sifatida ishlaydi. Vitamin C boshqa shakllari kabi,  VC-IP kollagen, oqsillar oksidlanish va Lipit peroksidasyonu xochi bog`lash cheklash uyali qarishini oldini olishga yordam beradi. VC-IP ham antioksidant Vitamin E bilan o'zaro harakat qiladi va ustun teri orqali so'rilishini va barqarorlikni namoyish etdi. Ko'p tadqiqotlar foto-himoya teri chaqmoqni, tasdiqladi, va nemlendirme ta'siri  VC-IP teri ustida bo'lishi mumkin. VC-IP bunday anti-qarish serumda, ko'z davolash, teri yoritish aerozollar va loson / krem kabi turli teri maxsulotlari topish mumkin.

    Inju Od: askorbil Tetraisopalmitate
    CAS No .: 183476-82-6
    MW: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Texnik xususiyatlari:
    och sariq, shaffof suyuqlik uchun Rangsiz: Tashqi ko'rinish
    hidi: biroz xususiyati hid
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Oldingi:
  • Keyingi:

  • Shu Mahsulotlar

    aloqa Biz bilan

    Surishtiruv Preyskurant uchun

    So'nggi yangiliklar

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...