L-цистеїн

L-цистеїн

Короткий опис:

L-цистеїн є сірковмісні амінокислоти. Він може бути використаний в різних областях. L-Цистеин використовується головним чином в сегментах фармацевтичної, косметичної, харчової та дієтичних добавок. У харчовій промисловості, L-цистеїн є ідеальним проміжні forprocess ароматизаторів. Він в основному використовується в м'ясних ароматизаторів і смажених ароматів. L-цистеїн додають до різних видів тесту під час обробки, щоб зламати глютен, який міститься в липкий білок inflour. Це робить тісто набагато легше місити і процес ...


  • Назва продукту: L-цистеїн
  • Номер CAS: 56-89-3
  • Молекулярна формула: C6H12N2O4S2
  • Технічні характеристики: CP, EP, BP, USP, Аджи, FCC
  • Оцінка: Food Grade
  • MOQ: 25кг
  • Подробиці по продукту

    теги товарів

    L-цистеїнє сірковмісні амінокислоти. Він може бути використаний в різних областях. L-Цистеин використовується головним чином в сегментах фармацевтичної, косметичної, харчової та дієтичних добавок.
    У харчовій промисловості, L-цистеїн є ідеальним проміжні forprocess ароматизаторів. Він в основному використовується в м'ясних ароматизаторів і смажених ароматів. L-цистеїн додають до різних видів тесту під час обробки , щоб зламати глютен, який міститься в липкий білок inflour. Це робить тісто набагато легше місити і процес.
    У фармацевтичному секторі, L-цистеїн використовуються в якості стартера матеріалу для виробництва похідних цистеїну N-ацетил-L-цистеїн та S- (карбоксиметил) -L-цистеїну.
    У деяких косметичних препаратах, L-цистеїн, використовуються в якості анти-старіння агента. Ця програма використовує власність L-цистеїн в чинному в якості поглинача радикалів. Амінокислота може тому contributeto затримують процеси старіння, наприклад , зі шкіри.
    В Зокрема, в Японії, L-цистеїн використовуються для підготовки волосся для постійних хвиль, а НЕ від неприємної пахне тиогликолевой кислоти , що є кращою в Європі. Він розчиняє дисульфідні містки кератину у волоссі, послаблюючи структуру волосся і зміни форми волосся.


  • Попередній:
  • Далі:

  • Супутні товари

    контакт з Нами

    • Шанхай Cosroma Biotech Co., Ltd.
    • Телефон: + 86-17317553416
    • Електронна пошта: info@cosroma.com
    • Електронна пошта: tao@cosroma.com

    Запит на прайс-лист

    Останні новини

    • Safety Assessment on Hydroxyethyl Urea When Used in Cosmetics

      Safety Assessment on Hydroxyethyl Urea Wh...

      Safety Assessment on Hydroxyethyl Urea WhenUsed in Cosmetics ABSTRACT The Cosmetic Ingredient Review (CIR) Expert Panel (Panel) assessed the safety of Hydroxyethyl Urea, which is reported to function as a humectant...

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...