Bitop Ectoin

Bitop Ectoin

Pondok Description:

Bitop Ectoin mangrupakeun turunan molekul leutik asam amino. Salaku bahan aktif jeung sagala rupa fungsi sél-mayungan, Bitop Ectoin boga mékanisme basajan tina aksi jeung épék kuat. Bitop Ectoin tiasa ngajaga sél kulit ti elemen ruksakna, kayaning bébas oksigén radikal, UV, polusi, hawa panas, coldness, jsb, jeung tetep kulit cageur kalayan moisturizing sarta aksi anti peradangan. INCI Nami: Ectoin CAS No .: 96702-03-3 MW: 142,16 MF: C6H10N2O Spesifikasi: Panémbong: Bodas ...


  • INCI Nami: Ectoin
  • Purity (HPLC): 98% mnt
  • CAS No .: 96702-03-3
  • MW: 142,16
  • MF: C6H10N2O2
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bitop Ectoin mangrupakeun turunan molekul leutik asam amino. Salaku bahan aktif jeung sagala rupa fungsi sél-mayungan, Bitop Ectoin boga mékanisme basajan tina aksi jeung épék kuat. Bitop Ectoin tiasa ngajaga sél kulit ti elemen ruksakna, kayaning bébas oksigén radikal, UV, polusi, hawa panas, coldness, jsb, jeung tetep kulit cageur kalayan moisturizing sarta aksi anti peradangan.

    INCI Nami: Ectoin
    CAS No .: 96702-03-3
    MW: 142,16
    MF: C 6H 10N 2O

    Spésifikasi:
    Panémbong: Putih ka pareum-bodas bubuk
    Bau: ciri bau
    pH (dina 2% leyuran cai): 5.0-7.0
    lééh rentang titik / lééh: 278-283 ℃
    Loss on drying≤ 1.0%
    résidu on Ignition≤ 0,1%
    purity ( HPLC) ≥ 98% (a / jadi)
    Total baktéri <100 CFU / g
    Ragi jeung kapang <10 CFU / g
    Hg <1 mg / kg
    Salaku <2 mg / kg
    PB <5 mg / kg
    CD <5 mg / kg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    kontak Us

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...