VC-IP

VC-IP

Kratek opis:

VC-IP v olju topne derivat vitamina C. Deluje kot močan antioksidant in belila, s tako anti-akne in anti-aging zmogljivosti. Kot druge oblike vitamina C, VC-IP preprečuje celično staranje z inhibicijo zamreženje kolagena, oksidacijo proteinov in peroksidacije lipidov. VC-IP sinergistično deluje tudi antioksidanta vitamina E in je pokazal večjo perkutano absorpcijo in stabilnost. Številne študije so potrdile, da koža olajševalno, fotografijo ...


  • Ime izdelka:: askorbil Tetraisopalmitate
  • CAS št .:: 183476-82-6
  • Testu :: 97% min
  • Molekulska formula:: C70H128O10
  • MOQ:: 1kg
  • Podrobnosti o izdelku

    Oznake izdelka

    VC-IP je v olju topne derivat vitamina C. Deluje kot močan antioksidant in belila, s tako anti-akne in anti-aging zmogljivosti. Kot druge oblike vitamina C,  VC-IP preprečuje celično staranje z inhibicijo zamreženje kolagena, oksidacijo proteinov in peroksidacije lipidov. VC-IP sinergistično deluje tudi antioksidanta vitamina E in je pokazal večjo perkutano absorpcijo in stabilnost. Številne študije so potrdile posvetlitev kože, foto-zaščitni in Hydrating učinki  VC-IP lahko na koži. VC-IP je mogoče najti v različnih izdelkov za nego kože, kot so anti-aging serumi, zdravljenje oči, kože Olajšajte gelov in losjonov / krem.

    INCI Ime: askorbil Tetraisopalmitate
    CAS št .: 183476-82-6
    MW: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Specifikacije:
    Izgled: Brezbarvna do svetlo rumene, prozorne tekočine
    Vonj: rahlega značilnega vonja
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Prejšnja:
  • Naslednja:

  • Podobni izdelki

    Stik z nami

    Povpraševanje Za Cenik

    Zadnje novice

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...