Azeloyl Glycín

Azeloyl Glycín

Stručný opis:

Azeloyl Glycín je azelaová kyselina derivát. V porovnaní s kyselinou azelaová, Azeloyl glycín má niekoľko výhod: úplne rozpustný vo vode; nedráždivý pre kožu; účinné v nízkej koncentrácii. Azeloyl Glycín je účinný pri normalizácii sekrécie kožného mazu, inhibíciu tyrosinázy aktivitu a zlepšuje pokožku zvlhčujúci schopnosť a pružnosť. Azeloyl Glycín je vhodný pre pleť bielenie / svietenie, mazu normalizácie a hydratáciu. INCI Názov: Draslík Azeloyl Diglycinate CAS No.: 477 ...


  • Názov produktu :: draselný Azeloyl Diglycinate
  • Obsah pevnej látky: 28,0 až 32,0%
  • CAS No. :: 477773-67-4
  • MF: C13H20N2O6K2
  • MW: 378,24
  • Detail produktu

    štítky produktu

    Azeloyl Glycínje azelaová kyselina derivát. V porovnaní s kyselinou azelaová, Azeloyl Glycínmá niekoľko výhod: úplne rozpustný vo vode; nedráždivý pre kožu; účinné v nízkej koncentrácii. Azeloyl Glycínje účinný pri normalizácii sekrécie kožného mazu, inhibíciu tyrosinázy aktivitu a zlepšuje pokožku zvlhčujúci schopnosť a pružnosť. Azeloyl Glycínje vhodný pre pleť bielenie / svietenie, mazu normalizácie a hydratáciu.

    INCI Názov: Draslík Azeloyl Diglycinate
    CAS No.: 477773-67-4
    Molekulárna hmotnosť: 378,24
    MF: C 13H 20N 2O 6K 2

    Špecifikácia:
    Vzhľad: bezfarebná až svetložltá, číra kvapalina
    Zápach: takmer bez zápachu
    Hodnota pH: 6,5 - 8,0
    Hustota: 1.11-1.17 g / cm3
    Obsah pevnej látky: 28,0 až 32,0%
    Celkové baktérie <100 KTJ / ml
    Kvasinky a plesne <10 CFU / ml
    Hg <1 mg / kg
    ako <2 mg / kg
    Pb <5 mg / kg
    Cd <5 mg / kg


  • Predchádzajúci:
  • Ďalšie:

  • Súvisiace produkty

    Kontaktný Us

    Otázka pre cenníka

    Najnovšie správy

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...