وي سي-پي

وي سي-پي

جي مختصر تشريح:

وي سي-پي هڪ تيل وليء وٽامن سي أخذ آهي. اهو هڪ طاقتور antioxidant ۽ ڏند ايجنٽ جي طور تي ڪم ڪندو، ٻنهي مخالف acne ۽ مخالف aging صلاحيتون سان. وٽامن سي جي ٻين فارم وانگر، وي سي-پي collagen، پروٽين جي oxidation، ۽ lipid peroxidation جي پار-ڳنڍيندڙ inhibiting جي سيلولر aging روڪڻ ۾ مدد ڪندو. وي سي-پي به antioxidant وٽامن اي سان synergistically ڪمائي، ۽ ڏسن ته percutaneous جذب ۽ استحڪام demonstrated ڪري ڇڏيو آهي. ڪيتريون ئي پڙهائي جي جلد lightening، تصوير جي تصديق ڪئي آهي ...


  • شئ جو نالو:: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • كأس نه:: 183476-82-6
  • Assay :: 97٪ منٽ
  • Molecular فارمولو:: C70H128O10
  • MOQ:: 1kg
  • پيداوار وڌيڪ تفصيل

    پيداوار ٽيگ

    وي سي-پيهڪ تيل وليء وٽامن سي أخذ آهي. اهو هڪ طاقتور antioxidant ۽ ڏند ايجنٽ جي طور تي ڪم ڪندو، ٻنهي مخالف acne ۽ مخالف aging صلاحيتون سان. وٽامن سي جي ٻين فارم وانگر،  وي سي-پيcollagen، پروٽين جي oxidation، ۽ lipid peroxidation جي پار-ڳنڍيندڙ inhibiting جي سيلولر aging روڪڻ ۾ مدد ڪندو. وي سي-پيبه antioxidant وٽامن اي سان synergistically ڪمائي، ۽ ڏسن ته percutaneous جذب ۽ استحڪام demonstrated ڪري ڇڏيو آهي. ڪيتريون ئي پڙهائي جي جلد lightening تصوير-لان جي تصديق ڪئي آهي، ۽ اثرات hydrating  وي سي-پيجي جلد تي ڪري سگهن ٿا. وي سي-پياهڙي مخالف aging serums، اک علاج، جلد lightening gels ۽ لوشن هڻي / creams جيئن مختلف چمڙي جي حفاظت جي شين ۾ ملي ڪري سگهجي ٿو.

    INCI نالو: Ascorbyl Tetraisopalmitate
    كأس نه: 183476-82-6
    ميگاواٽ: 1129،76
    MF: سي 70ح 128اي 10

    Specifications:
    ظاهر ڪري: هلڪو پيلو ٿيندو، شفاف سيال کي Colorless
    گند: معمولي شئي گند
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • نظارو:
  • اڳيون:

  • لاڳاپيل شين

    رابطو ڪريو اسان کي

    انڪوائري Pricelist لاء

    تازه ترين خبرون

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...