VC-IP

VC-IP

Scurta descriere:

VC-IP este un derivat solubil în ulei Vitamina C. Acesta funcționează ca un antioxidant puternic si agent de albire, cu capacități atât anti-acnee și anti-îmbătrânire. Ca și alte forme de vitamina C, VC-IP ajuta la prevenirea imbatranirii celulare prin inhibarea reticularea colagenului, oxidarea proteinelor și peroxidarea lipidelor. VC-IP, de asemenea, funcționează sinergic cu antioxidant vitamina E, si-a demonstrat absorbția percutanată superioară și stabilitate. Multe studii au confirmat piele pentru iluminat, fotografie ...


  • Nume produs:: ascorbil Tetraisopalmitate
  • CAS Nr .:: 183476-82-6
  • Compoziție :: 97% min
  • Formula moleculară:: C70H128O10
  • MOQ:: 1 kg
  • Detaliile produsului

    Tag-uri produs

    VC-IP este un derivat solubil în ulei Vitamina C. Acesta funcționează ca un antioxidant puternic si agent de albire, cu capacități atât anti-acnee și anti-îmbătrânire. Ca și alte forme de vitamina C,  VC-IP ajuta la prevenirea imbatranirii celulare prin inhibarea reticularea colagenului, oxidarea proteinelor și peroxidarea lipidelor. VC-IP asemenea , funcționează sinergic cu antioxidant vitamina E, si - a demonstrat absorbția percutanată superioară și stabilitate. Multe studii au confirmat deschiderea culorii pielii, foto de protecție și efecte hidratante  VC-IP pot avea pe piele. VC-IP pot fi găsite în diferite produse de îngrijire a pielii , cum ar fi serurile anti-îmbătrânire, tratamente pentru ochi, geluri și loțiuni deschiderea culorii pielii / creme.

    Denumire INCI: ascorbil Tetraisopalmitate
    CAS Nr .: 183476-82-6
    MW: 1129.76
    MF: C 70H 128O 10

    Date tehnice:
    Aspect: incolor la galben deschis, transparent lichid
    Miros: ușor miros caracteristic
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Anterior:
  • Următor:

  • produse asemanatoare

    Contactați - ne

    Anchetă pentru Lista de prețuri

    Cele mai recente știri

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...