Tetrahexyldecyl askorbinian

Tetrahexyldecyl askorbinian

Krótki opis:

Tetrahexyldecyl askorbinian jest pochodna witaminy C, rozpuszczalny w oleju. Działa jako silny przeciwutleniacz i środek wybielający, ze zarówno przeciw trądzikowi i anti-aging możliwościami. Podobnie jak inne formy witaminy C Tetrahexyldecyl askorbinian zapobiega starzeniu się komórek przez hamowanie sieciowania kolagenu, utlenianie białek i peroksydację lipidów. Tetrahexyldecyl askorbinian działa również synergistycznie z antyoksydacyjne witaminy E, i wykazał lepszą absorpcję i Stabi ...


  • Nazwa produktu:: tetraizopalmitynian askorbylu
  • CAS No .:: 183476-82-6
  • Teście :: 97% minimum
  • Wzór cząsteczkowy: C70H128O10
  • MOQ:: 1 kg
  • Szczegóły produktu

    Tagi produktów

    Tetrahexyldecyl askorbinianjest pochodna witaminy C, rozpuszczalny w oleju. Działa jako silny przeciwutleniacz i środek wybielający, ze zarówno przeciw trądzikowi i anti-aging możliwościami. Podobnie jak inne formy witaminy C,  Tetrahexyldecyl askorbinianzapobiega starzeniu się komórek przez hamowanie sieciowania kolagenu, utlenianie białek i peroksydację lipidów. Tetrahexyldecyl askorbinianrównież działa synergistycznie z przeciwutleniacza witaminy E, jak również wykazuje doskonałą absorpcję i stabilność. Liczne badania potwierdziły rozjaśniające skórę, foto-ochronnych oraz działaniu nawilżającym  Tetrahexyldecyl askorbinianmoże mieć na skórze. Tetrahexyldecyl askorbinianmożna znaleźć w wielu produktach do pielęgnacji skóry, takie jak anti-aging serum, leczenia oczu, żele i płyny do rozjaśniania skóry / kremów.

    Nazwa INCI: tetraizopalmitynian askorbylu
    CAS .: 183476-82-6
    cząsteczkowa: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Dane:
    Wygląd: bezbarwna do lekko żółtego, przezroczysta ciecz
    Zapach: Lekki charakterystyczny
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    całkowitej liczby bakterii <100 CFU / ml
    drożdży i pleśni <10 CFU / ml
    Hg <1 mg / kg
    jako <2 mg / kg
    Pb <5 mg / kg
    Cd <5 mg / kg


  • Poprzedni:
  • Dalej:

  • Produkty powiązane

    Kontakt z nami

    Zapytanie Dla Cenniku

    Aktualności

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...