3-O-Ethyl Ascorbinezuur

3-O-Ethyl Ascorbinezuur

Korte beschrijving:

3-O-ethyl Ascorbinezuur is een afgeleide modificatie van vitamine C. Het is een uitstekende huid bleken actieve ingrediënt met anti-oxidatie, anti-rimpel en anti-inflammatoire effecten. 3-O-ethyl ascorbinezuur vertoont zeer goede stabiliteit door zijn unieke chemische structuur, dat de ethylgroep vormt een ether met de 3-hydroxygroep van het ascorbinezuur. Ethyl Ascorbinezuur remt de activiteit van tyrosinase derhalve voorkomt de synthese van melanine. 3-O-ethyl Ascorbinezuur ook prom ...


  • INCI naam: 3-O-Ethyl Ascorbinezuur
  • Assay: 99% min
  • CAS Nr .: 86404-04-8
  • MW: 204,18
  • MF: C8H12O6
  • Product detail

    product Tags

    3-O-Ethyl Ascorbinezuuris een afgeleide modificatie van vitamine C. Het is een uitstekende huid bleken actieve ingrediënt met anti-oxidatie, anti-rimpel en anti-inflammatoire effecten. 3-O-Ethyl Ascorbinezuur vertoont zeer goede stabiliteit door zijn unieke chemische structuur, dat de ethylgroep vormt een ether met de 3-hydroxygroep van het ascorbinezuur.

    Ethyl Ascorbinezuurremt de activiteit van tyrosinase derhalve voorkomt de synthese van melanine. 3-O- Ethyl Ascorbinezuur bevordert ook de collageen synthese, die helpt de huid en de elasticiteit van de huid. Als een gemeenschappelijke effecten gedeeld met vitamine C, 3-O-Ethyl Ascorbinezuur is zeer effectief bij het bestrijden van vrije radicalen. Afgezien van al deze,  3-O-Ethyl Ascorbinezuur kan immuniteit reguleren en te weerstaan ontsteking.

    INCI Name:  3-O-Ethyl Ascorbinezuur
    CAS Nr .: 86404-04-8
    MW: 204,18
    MF: C8H12O6

    Specificaties:
    Uiterlijk: wit tot gebroken wit, kristallijn poeder
    Geur: Een lichte kenmerkende geur
    helderheid en kleur: helder en kleurloos
    pH: 3,0-4,5
    Smeltpunt: 112-115 ° C
    Droogverlies ≤ 1,0%
    Gloeirest ≤ 0,1%
    Zuiverheid (HPLC) ≥ 99,0%
    Totaal bacteriën <100 CFU / g
    gist en schimmels <10 CFU / g
    Hg <1 mg / kg
    Al <2 mg / kg
    Pb <5 mg / kg
    Cd <5 mg / kg


  • Vorige:
  • Volgende:

  • gerelateerde producten

    Contact Us

    Onderzoek Voor Prijslijst

    Laatste nieuws

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...