NikkolTM VC-TL

NikkolTM VC-TL

Trumpas aprašymas:

VC-IP yra tirpūs alyvoje vitaminas C darinys. Jis veikia kaip stiprus antioksidantas ir balinimo agentas, tiek anti-acne ir anti-senėjimo galimybes. Kaip ir kitų formų vitamino C, VC-TL padeda išvengti ląstelių senėjimą slopindamas kryžminio susiejimas kolageno, oksidacijos baltymų ir lipidų peroksidacijos. VC-TL taip pat veikia sinergiškai su antioksidanto vitamino E, ir parodė puikias poodinę absorbciją ir stabilumą. Daugelis tyrimų patvirtino odos žaibas, nuotrauką ...


  • Pavadinimas:: Askorbilpalmitatas tetraizopalmitato
  • CAS Nr .:: 183476-82-6
  • Analizės duomenys :: 97% min
  • Molekulinė formulė:: C70H128O10
  • MOQ:: 1kg
  • Prekės detalės

    Prekės žymės

    VC-TLyra tirpūs alyvoje vitaminas C darinys. Jis veikia kaip stiprus antioksidantas ir balinimo agentas, tiek anti-acne ir anti-senėjimo galimybes. Kaip ir kitų formų vitamino C,  VC-TLpadeda išvengti ląstelių senėjimą slopindamas kryžminio susiejimas kolageno, oksidacijos baltymų ir lipidų peroksidacijos. VC-TLtaip pat veikia sinergiškai su antioksidanto vitamino E, ir parodė puikias poodinę absorbciją ir stabilumą. Daugelis tyrimų patvirtino odos apšvietimą, foto-apsauginis ir drėkinantis poveikis  VC-TLgali turėti ant odos. VC-TLgalima rasti įvairių odos priežiūros produktų, tokių kaip anti-senėjimo serumų, akių gydymas, odos balinimui geliai ir losjonai / kremai.

    INCI pavadinimas: askorbilpalmitatas tetraizopalmitato
    CAS Nr .: 183476-82-6
    MW: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Techniniai duomenys:
    Išvaizda: bespalvis arba šviesiai geltoną, skaidrus skystis
    Kvapas: silpno savito kvapo
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Ankstesnis:
  • Kitas:

  • Susiję produktai

    Susisiekite su mumis

    Užklausa Dėl Kainoraštis

    Naujausios naujienos

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...