ვიტამინი C Tetraisopalmitate

ვიტამინი C Tetraisopalmitate

მოკლე აღწერა:

ვიტამინი C Tetraisopalmitate არის ნავთობის ხსნადი ვიტამინი C წარმოებული. იგი მუშაობს, როგორც ძლიერი ანტიოქსიდანტი და გათეთრება აგენტი, როგორც ანტი-აკნე და საწინააღმდეგო მოძველებული შესაძლებლობები. ისევე როგორც სხვა ფორმები ვიტამინი C, ვიტამინი C Tetraisopalmitate ეხმარება თავიდან ასაცილებლად ფიჭური მოძველებული ინჰიბირებით ჯვარი აკავშირებს კოლაგენის, ჟანგვის პროტეინების და ლიპიდების ზეჟანგური. ვიტამინი C Tetraisopalmitate ასევე მუშაობს synergistically ერთად ანტიოქსიდანტური ვიტამინით E, და აჩვენა უმაღლესი პერკუტანული შთანთქმის და ...


  • დასახელება:: ასკორბილ Tetraisopalmitate
  • CAS No .:: 183476-82-6
  • ტესტით :: 97% min
  • მოლეკულური ფორმულა:: C70H128O10
  • MOQ:: 1 კგ
  • პროდუქტის დეტალური

    პროდუქტის Tags

    ვიტამინი C Tetraisopalmitateარის ნავთობის ხსნადი ვიტამინი C წარმოებული. იგი მუშაობს, როგორც ძლიერი ანტიოქსიდანტი და გათეთრება აგენტი, როგორც ანტი-აკნე და საწინააღმდეგო მოძველებული შესაძლებლობები. ისევე როგორც სხვა ფორმების ვიტამინი C,  ვიტამინი C Tetraisopalmitateეხმარება თავიდან ასაცილებლად ფიჭური მოძველებული ინჰიბირებით ჯვარი აკავშირებს კოლაგენის, ჟანგვის პროტეინების და ლიპიდების ზეჟანგური. ვიტამინი C Tetraisopalmitate, ასევე მუშაობს synergistically ერთად ანტიოქსიდანტური ვიტამინით E, და აჩვენა უმაღლესი პერკუტანული შთანთქმის და სტაბილურობა. ბევრი კვლევებმა დაადასტურა, რომ კანის განათების, ფოტო-დამცავი და დამატენიანებელი ეფექტი  ვიტამინი C Tetraisopalmitateშეიძლება ჰქონდეს კანზე. ვიტამინი C Tetraisopalmitateგვხვდება სხვადასხვა კანის მოვლის საშუალებები, როგორიცაა დაბერების საწინააღმდეგო შრატის, თვალის მკურნალობა, კანის განათების ლარით და ლოსიონები / კრემები.

    INCI სახელი: ასკორბილ Tetraisopalmitate
    CAS No .: 183476-82-6
    MW: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    სპეციფიკაციები:
    მოვლენები: უფერო ღია ყვითელი, გამჭვირვალე სითხე
    სუნი: მოსალოდნელი დამახასიათებელი სუნი
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • წინა:
  • შემდეგი:

  • მსგავსი პროდუქტები

    საკონტაქტო Us

    • Shanghai Cosroma ბიოტექნიკა კომპანია, შპს
    • ტელეფონი: + 86-17317553416
    • E-mail: info@cosroma.com
    • E-mail: tao@cosroma.com

    საგამოძიებო იყიდება ფასები

    ახალი ამბები

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...