VC-IP

VC-IP

Short Description:

VC-IP iku sawijining Vitamin C turunan lenga telat. Kerjane minangka antioksidan kuat lan whitening agent, karo loro anti-kukul lan anti-tuwa Kapabilitas. Kaya wangun liya saka vitamin C, VC-IP mbantu nyegah tuwa mRNA kanthi nyandhet salib-Nining kolagen, oksidasi protein, lan peroksidasi lipid. VC-IP uga dianggo tembayatan karo vitamin E antioksidan, lan wis tontonan panyerepan percutaneous unggul lan stabilitas. Akeh pasinaon wis dikonfirmasi Lightening kulit, foto ...


  • Product Name:: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • CAS No .:: 183476-82-6
  • Pengujian kadar logam :: 97% min
  • Formula molekul:: C70H128O10
  • MOQ:: 1kg
  • Detail produk

    Tags Product

    VC-IP iku sawijining Vitamin C turunan lenga telat. Kerjane minangka antioksidan kuat lan whitening agent, karo loro anti-kukul lan anti-tuwa Kapabilitas. Kaya wangun liya saka vitamin C,  VC-IP mbantu nyegah tuwa mRNA kanthi nyandhet salib-Nining kolagen, oksidasi protein, lan peroksidasi lipid. VC-IP uga dianggo tembayatan karo vitamin E antioksidan, lan wis tontonan panyerepan percutaneous unggul lan stabilitas. Akeh pasinaon wis dikonfirmasi Lightening kulit, foto-protèktif, lan efek hydrating  VC-IP bisa duwe ing kulit. VC-IP bisa ditemokake ing macem-macem produk care kulit kayata anti-tuwa serums, pangobatan mripat, gel Lightening kulit lan lotions / krim.

    INCI Jeneng: Ascorbyl Tetraisopalmitate
    CAS No .: 183476-82-6
    MW: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Specifications:
    Tuwuhing: Colorless kanggo cahya kuning, Cairan transparent
    ambu ora enak: karakteristik Tipis ambu ora enak
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Latest News

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...