3-O-אתיל חומצה אסקורבית

3-O-אתיל חומצה אסקורבית

תיאור קצר:

3-O-אתיל חומצה אסקורבית היא נגזרת שונה מן C. ויטמין זה הוא עור מעולה הלבנת חומר פעיל עם אנטי חמצון, אנטי-קמטים ותופעות אנטי-דלקתיות. 3-O-אתיל חומצה אסקורבית מוצגים יציבות טובה מאוד בשל המבנה הכימי הייחודי שלו כי אתיל מהווה אתר עם הקבוצה 3-הידרוקסי של חומצה אסקורבית. אסקורבית אתיל חומצה מעכב את הפעילות של tyrosinase, ולכן, הוא מונע את הסינתזה של מלנין. 3-O-אתיל חומצה אסקורבית לנשף גם ...


  • INCI שם: 3-O-אתיל חומצה אסקורבית
  • Assay: 99% דק '
  • CAS לא .: 86404-04-8
  • MW: 204.18
  • MF: C8H12O6
  • פרטי מוצר

    תגיות מוצר

    3-O-אתיל חומצה אסקורביתהיא נגזרת שונה מן C. ויטמין זה הוא עור מעולה הלבנת חומר פעיל עם אנטי חמצון, אנטי-קמטים ותופעות אנטי-דלקתיות. 3-O-אתיל חומצה אסקורבית תערוכות יציבות טובה מאוד בשל המבנה הכימי הייחודי שלו כי אתיל מהווה אתר עם הקבוצה 3-הידרוקסי של חומצה אסקורבית.

    אתיל חומצה אסקורביתמעכב את הפעילות של tyrosinase, ולכן, הוא מונע את הסינתזה של מלנין. 3-O- אתיל חומצה אסקורבית גם מקדמת את סינתזת הקולגן שעוזר לשפר את העור ואלסטיות של עור. כתוצאה תופעות משותפת עם ויטמין C, 3-O-אתיל חומצה אסקורבית היא מאוד יעילה הדחה רדיקלים חופשיים. מלבד כל אלה,  3-O-אתיל חומצה אסקורבית יכולה לווסת חסינות בפני דלקת.

    INCI שם:  3-O-אתיל חומצה אסקורבית
    CAS לא .: 86404-04-8
    MW: 204.18
    MF: C8H12O6

    מפרט:
    מראה: לבן כדי אוף-וויט, אבקה גבישית
    ריח: ריח אופייני קלה
    בהירות וצבע: ברור וחסר צבע
    pH: 3.0-4.5
    נקודת התכה: 112-115 מעלות צלזיוס
    הפסד על ייבוש ≤ 1.0%
    שאריות על ההצתה ≤ 0.1%
    טוהר (HPLC) ≥ 99.0%
    חיידקים סה"כ <100 CFU / g
    שמרים ועובש <10 CFU / g
    Hg <1 מ"ג / ק"ג
    כפי <2 מ"ג / ק"ג
    Pb <5 מ"ג / ק"ג
    Cd <5 מ"ג / ק"ג


  • : קודם
  • הַבָּא:

  • מוצרים קשורים

    צור קשר

    הודעה לקבלת מחירון

    חדשות אחרונות

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...