ácido Hialurônico de sal de sodio

ácido Hialurônico de sal de sodio

Descrición curta:

Ácido Hialurônico de sal de sodio é a forma de sal de ácido Hialurônico, un ingrediente de conexión de auga que ten a capacidade para encher os espazos entre as fibras de tecido conxuntivo coñecidos como coláxeno e elastina. Ácido hialurônico sal sódico foi utilizado para hidratación e cicatrización de feridas dende a descubrir na década de 1930. Ácido hialurônico sal sódico está composto de pequenas moléculas que penetran na pel con facilidade, e pode almacenar ata 1000 o seu propio peso en auga. Porque a pel perde suposto súas compos auga ...


  • Nome INCI: hialuronato sódico
  • Ensaio: ≥91%
  • CAS no.: 9067-32-7
  • MW: 1,0 * 106 1,8 * 106 ~
  • MF: C28H44N2O23
  • Detalles do produto

    Etiquetas de produtos

    ácido Hialurônico de sal de sodio é a forma de sal de ácido Hialurônico , un ingrediente de conexión de auga que ten a capacidade para encher os espazos entre as fibras de tecido conxuntivo coñecidos como coláxeno e elastina. ácido Hialurônico de sal de sodio foi utilizado para hidratación e cicatrización de feridas dende a descubrir na década de 1930. ácido Hialurônico de sal de sodio está composto de pequenas moléculas que penetran na pel con facilidade, e pode almacenar ata 1000 o seu propio peso en auga. Porque a pel perde naturalmente a súa composición de auga a medida que envellece, ácido Hialurônico de sal de sodio pode substituír algunha da auga perdida na derme e, potencialmente, combater as engurras e outros signos de envellecemento.

    ácido Hialurônico de sal de sodio ten a capacidade de axustar a súa absorción de humidade con base na humidade relativa no aire, así como protexer a pel por varrido para as especies de osíxeno reactivas creadas polos raios UV, a loita contra as manchas solares e outros puntos de idade. As pequenas moléculas poden penetrar profundamente na derme, o mantemento e atrae a auga, así como para promover a microcirculação.

    Nome INCI: hialuronato sódico
    CAS no.: 9067-32-7
    MW: 1,0 * 106 1,8 * 106 ~
    MF: C 28H 44N 2O 23

    Especificacións
    Aspecto: Po branco
    ácido glucurónico ≥44%
    de hialuronato sódico ≥91%
    peso molecular: 1,0 * 106 1,8 * 106 ~
    Proteína ≤0.05%
    pH: 6,0-7,5
    Transparencia (0,1% de solución) ≥99%
    Perda na secado% ≤10
    forte residuo calor ≤20%
    metais pesados ≤10 ppm
    contas bacterianas <1000 CFU / g
    de molde e de léveda <100 CFU / g


  • Anterior:
  • Seguinte:

  • Produtos relacionados

    Contacte con nós

    A súa mensaxe Para Pricelist

    Últimas novas

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...