Vanillyl Butyl Ether 98% Warming Agent in Cosmetics

Vanillyl Butyl Ether 98% Warming Agent in Cosmetics

Cur síos achomair:

Is Vanillyl búitileach éitear amhábhar agus comhábhar gur féidir a úsáid i mbia, i gcosmaidí agus táirgí cúraim phearsanta. Go bia, tá Vanillyl bhúitile éitear isteach mar ghníomhaire blaistithe. I tionscal cúraim phearsanta, tá Vanillyl bhúitile éitear chomhábhar gníomhach a úsáidtear de ghnáth mar ghníomhaire téamh nó gníomhaire teasa. tagann sé i measartha agus buaine ceint téamh ar an gcraiceann. Struchtúir de, tá Vanillyl bhúitile éitear cosúil le gníomhairí téamh nádúrtha, ach tá sé níos lú irritating ná capsaicin nó capsicum ex ...


  • INCI Ainm: Vanillyl bhúitile éitear
  • Assay: 98.0% min
  • CAS .: 82654-98-6
  • MW: 210.27
  • MF: C12H18O3
  • Pacáiste: 1kg
  • MOQ: 1kg
  • Sonraigh Táirge

    Táirge Clibeanna

    Vanillyl búitileach éitearIs amhábhar agus comhábhar gur féidir a úsáid i mbia, i gcosmaidí agus táirgí cúraim phearsanta. Go bia, Vanillyl búitileach éiteargcuirtear isteach í mar ghníomhaire blaistithe. I tionscal cúraim phearsanta, Vanillyl búitileach éitearIs chomhábhar gníomhach a úsáidtear de ghnáth mar ghníomhaire téamh nó gníomhaire teasa. Tagann sé i measartha agus buaine ceint téamh ar an gcraiceann. Struchtúir de, Vanillyl búitileach éitearcosúil le gníomhairí téamh nádúrtha, ach tá sé níos lú irritating ná capsaicin nó sliocht capsicum. Vanillyl búitileach éitearaccelerates freisin a dhó saille subcutaneous, ionas gur féidir é a úsáid mar ghníomhaire slimming chomh maith.

    INCI Ainm: Vanillyl búitileach éitear
    CAS No 82654-98-6 .:
    MW: 210.27
    MF: C 12H 18O 3

    Sonraíochtaí:
    Dealramh: gan dath go buí, leacht olacha éadrom
    Boladh: Beag boladh tréith
    Intuaslagthacht (5%): intuaslagtha in Iseapróipil palmitate
    athraonach innéacs: 1.511-1.535
    Dlús: 1.04-1.07g / cm3
    íonachta (GC) ≥ 98.0%
    Iomlán baictéir <100 ADC / ml
    Giosta agus múnla <10 ADC / ml
    Hg <1 mg / kg
    Mar <2 mg / kg
    Pb <5 mg / kg
    Cd <5 mg / kg


  • Roimhe Seo:
  • Next:

  • Related

    Déan teagmháil Linn

    Fiosrúchán Do Pricelist

    An nuacht is déanaí

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...