Tetrahexyldecyl Ascorbate

Tetrahexyldecyl Ascorbate

Cur síos achomair:

Is Tetrahexyldecyl Ascorbate ola intuaslagtha Vitimín C díorthach. Oibríonn sé mar antioxidant chumhachtach agus gníomhaire whitening, le cumais an dá frith-acne agus frith-aging. Cosúil le cineálacha eile Vitimín C, cuidíonn Tetrahexyldecyl Ascorbate cosc ​​a chur ag dul in aois cheallacha trí cosc ​​a chur ar tras-nascadh collagen, ocsaídiú próitéiní, agus peroxidation lipid. Oibríonn Tetrahexyldecyl Ascorbate chomh synergistically leis an Vitimín E antioxidant, agus tá sé léirithe ionsú tréchraicneach níos fearr agus stabi ...


  • Ainm Táirge:: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • CAS .:: 183476-82-6
  • Measúnachta :: 97% min
  • Foirmle mhóilíneach:: C70H128O10
  • MOQ:: 1kg
  • Sonraigh Táirge

    Táirge Clibeanna

    Tetrahexyldecyl Ascorbate Is ola intuaslagtha Vitimín C díorthach. Oibríonn sé mar antioxidant chumhachtach agus gníomhaire whitening, le cumais an dá frith-acne agus frith-aging. Cosúil le cineálacha eile Vitimín C,  Tetrahexyldecyl Ascorbate chabhraíonn cosc a chur ag dul in aois cheallacha trí cosc a chur ar tras-nascadh collagen, ocsaídiú próitéiní, agus peroxidation lipid. Tetrahexyldecyl Ascorbate Oibríonn synergistically leis an Vitimín E antioxidant, agus tá sé léirithe ionsú tréchraicneach níos fearr agus cobhsaíocht. Staidéir go leor Tá sé deimhnithe ag an craiceann lightening, grianghraf-cosanta, agus ar na héifeachtaí hydrating  Tetrahexyldecyl Ascorbate féidir bheith ar an gcraiceann. Tetrahexyldecyl Ascorbate thaispeáint suas i dtáirgí cúram craicinn éagsúla cosúil le séirim frith-aging, cóireálacha súl, glóthacha lightening craicinn agus lóiseanna / uachtair.

    INCI Ainm: Tetraisopalmitate ascorbyl
    CAS No .: 183476-82-6
    MW: 1129.76
    MF: C 70H 128O 10

    Sonraíochtaí:
    Dealramh: gan dath go buí, leacht éadrom trédhearcach
    Boladh: Beag boladh tréith
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Iomlán baictéir <100 ADC / ml
    Giosta agus múnla <10 ADC / ml
    Hg <1 mg / kg
    Mar <2 mg / kg
    Pb <5 mg / kg
    Cd <5 mg / kg


  • Roimhe Seo:
  • Next:

  • Related

    Déan teagmháil Linn

    Fiosrúchán Do Pricelist

    An nuacht is déanaí

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...