Beta-Arbutin

Beta-Arbutin

Cur síos achomair:

Is féidir le Beta-Arbutin bac suntasach ar an carnadh na tyrosinase sa choirtéis. Tá sé tuaradh-mhaith éifeacht ar an gcraiceann. Is féidir le Beta-Arbutin a úsáid chun cosc ​​a chur pigmentation craicinn agus freckles, a bhfuil níos láidre ná aigéad kojic agus aigéad ascorbic. Arbutin inhibits an díghrádú na próitéiní, mar shampla insulin, in vitro, alleviates agus laghdaíonn sé an greannú an craiceann agus gruaige le dromchlaghníomhaithe nó ruaimeanna gruaige, agus freisin chun cinn fás na cealla craicinn agus cabhraíonn sé wounds cneasaigh. cealla craiceann Dhaonna le linn vi ...


  • INCI Ainm: Arbutin
  • Assay: 99.0% min
  • CAS .: 497-76-7
  • MW: 272.25
  • MF: C12H16O7
  • Sonraigh Táirge

    Táirge Clibeanna

    Béite- arbutinféidir bac suntasach ar an carnadh na tyrosinase sa choirtéis. Tá sé tuaradh-mhaith éifeacht ar an gcraiceann. Béite- arbutin a úsáid chun cosc a chur pigmentation craicinn agus freckles, a bhfuil níos láidre ná aigéad kojic agus aigéad ascorbic. arbutininhibits an díghrádú na próitéiní, mar shampla insulin, in vitro, alleviates agus laghdaíonn sé an greannú an craiceann agus gruaige le dromchlaghníomhaithe nó ruaimeanna gruaige, agus freisin chun cinn fás na cealla craicinn agus cabhraíonn sé wounds cneasaigh. Léirigh cealla craicinn Daonna thurgnaimh in vitro go Beta-Arbutin  D'fhéadfadh feabhas suntasach ar an ráta fáis ceall.

    INCI Ainm: arbutin
    CAS No 497-76-7 .:
    MF: C12H16O7
    MW: 272.25

    Sonraíochtaí:
    Dealramh: bán púdar criostalach
    Assay: Nach bhfuil níos lú ná 99.0%
    Iarmhar ar adhainte: Nach bhfuil níos mó ná 0.5%
    Caillteanas ar triomú: Nach bhfuil níos mó ná 0.5%
    Leáphointe: 199-201 (+ 0.5) ℃
    uainíochta optúla sonracha: [α] D20 = -66 ° + 2 °
    pH (tuaslagán 1% uisce): 5.0-7.0
    Soiléire de thuaslagán uisce: Trédhearcach, gan dath, ní bheidh aon fionraí nithe
    miotail Trom: Nach bhfuil níos mó ná 10 csm
    Cl-: Diúltach
    IPV: 1515cm-1 1220cm- 1 1050cm-1 + (5-8) cm-1
    Arsanaic: Ní bheidh níos mó ná 2 ppm
    Hidreacuineon: Nach bhfuil níos mó ná 10 csm
    Baictéir: Ní bheidh níos mó ná 300 cfu / g
    Fungus: Nach bhfuil níos mó ná 100 cfu / g


  • Roimhe Seo:
  • Next:

  • Related

    Déan teagmháil Linn

    Fiosrúchán Do Pricelist

    An nuacht is déanaí

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...