Alfa-Arbutin

Alfa-Arbutin

Cur síos achomair:

Alfa-Arbutin úsáidtear i gcosmaidí mar antioxidant, gníomhaire tuaradh, oiriúntóir craicinn. inhibits Alfa arbutin ghníomhaíocht tyrosinase ag tiúchan an-íseal. Cé go bhfuil an mheicníocht coisctheach difriúil ó arbutin, tá sé beagnach 10 uair níos déine ná arbutin agus ag comhchruinnithe níos airde. Ina haighneacht is déanaí, dúirt an Aontais Eorpaigh do Thomhaltóirí Shábháilteacht Chomhairleach Eolaíochta (CEST) gur Alfa arbutin sábháilte nuair nach bhfuil sé go bhfuil níos mó ná 2% i dtáirgí cúraim facial agus níos lú ná 0.5% i Bo ...


  • INCI Ainm: Alpha-Arbutin
  • CAS .: 84380-01-8
  • Íonachta: 99.5% min
  • MOQ: 1kg
  • Sonraigh Táirge

    Táirge Clibeanna

    Alfa-Arbutin úsáidtear i gcosmaidí mar antioxidant, gníomhaire tuaradh, oiriúntóir craicinn. Alfa arbutin inhibits ghníomhaíocht tyrosinase ag tiúchan an-íseal. Cé go bhfuil an mheicníocht coisctheach difriúil ó arbutin, tá sé beagnach 10 uair níos déine ná arbutin agus ag comhchruinnithe níos airde. Ina haighneacht is déanaí, dúirt an Aontais Eorpaigh do Thomhaltóirí Shábháilteacht Chomhairleach Eolaíochta (CEST) gur Alfa arbutin atá sábháilte nuair nach bhfuil sé go bhfuil níos mó ná 2% i dtáirgí cúraim facial agus níos lú ná 0.5% i dtáirgí cúraim chomhlacht.

    INCI Ainm: Alpha-arbutin
    CAS #: 84380-01-8
    MF: C12H16O7
    MW: 272.26

    Dealramh: púdar nó criostail fíneáil Bán
    Assay: Nach bhfuil níos lú ná 99.5%
    Iarmhar ar adhainte: Nach bhfuil níos mó ná 0.5%
    Caillteanas ar triomú: Nach bhfuil níos mó ná 0.5%
    Leáphointe: 202-210 (+ 0.5) ℃
    uainíochta optúla sonracha: [α] D20 = + 174.0 ° - + 186.0 °
    Infridhearg buaic tréith: Gcloíonn
    Intuaslagthacht: intuaslagtha in uisce, alcól
    pH (tuaslagán 1% uisce): 5.0-7.0
    Trédhearcacht in uisce: Trédhearcach gan dath ar bith fionraí
    miotail Trom: Nach bhfuil níos mó ná 10 csm
    Arsentic: Níos lú ná 2 ppm
    Plubum: Níos lú ná 1 ppm
    count pláta iomlán: Níos lú ná 300 cfu / g
    giosta agus múnla: Níos lú ná 100 cfu / g
    Escherichia coli: Diúltach
    Staphylococcus aureus: Diúltach
    Salmonella: Diúltach


  • Roimhe Seo:
  • Next:

  • Related

    Déan teagmháil Linn

    Fiosrúchán Do Pricelist

    An nuacht is déanaí

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...