3-O-eitile Ascorbic Aigéad

3-O-eitile Ascorbic Aigéad

Cur síos achomair:

Is 3-O-eitile Ascorbic Aigéad díorthach modhnaithe ó Vitimín C. Is craiceann iontach whitening chomhábhar gníomhach le frith-ocsaídiúcháin, frith-wrinkle agus frith-athlastach éifeachtaí. foilseáin 3-O-eitile Ascorbic Aigéad cobhsaíocht an-mhaith mar gheall ar a struchtúr ceimiceach uathúil sa ghrúpa sin an eitile foirmeacha éitear leis an ngrúpa 3-hiodrocsa den aigéad ascorbic. Eitile Ascorbic Aigéad inhibits an ghníomhaíocht tyrosinase, mar sin, cosc ​​sé an shintéis na melanin. 3-O-eitile Ascorbic Aigéad prom freisin ...


  • INCI Ainm: 3-O-eitile Ascorbic Aigéad
  • Assay: 99% min
  • CAS .: 86404-04-8
  • MW: 204.18
  • MF: C8H12O6
  • Sonraigh Táirge

    Táirge Clibeanna

    3-O-eitile Ascorbic AigéadIs díorthach modhnaithe ó Vitimín C. Is craiceann iontach whitening chomhábhar gníomhach le frith-ocsaídiúcháin, frith-wrinkle agus frith-athlastach éifeachtaí. 3-O-eitile Ascorbic Aigéad foilseáin cobhsaíocht an-mhaith mar gheall ar a struchtúr ceimiceach uathúil sa ghrúpa sin an eitile foirmeacha éitear leis an ngrúpa 3-hiodrocsa den aigéad ascorbic.

    Eitile Ascorbic Aigéadinhibits an ghníomhaíocht tyrosinase, mar sin, cosc sé an shintéis na melanin. 3-O- Eitile Ascorbic Aigéad chun cinn chomh maith sintéise Collagen rud a chabhraíonn feabhas a chur ar an complexion agus elasticity an craiceann. Mar roinnte a éifeachtaí chomhthoil le Vitimín C, 3-O-eitile Ascorbic Aigéad Tá an-éifeachtach i scavenging Fréamhacha saor in aisce. Amach ó gach ceann de na,  3-O-eitile Ascorbic Aigéad a rialáil díolúine agus resist athlasadh.

    INCI Ainm:  3-O-eitile Ascorbic Aigéad
    CAS No 86404-04-8 .:
    MW: 204.18
    MF: C8H12O6

    Sonraíochtaí:
    Dealramh: Bán le as-bán, criostalach púdar
    Boladh: Beag boladh tréith
    Soiléire agus dath: Clear agus gan dath
    pH: 3.0-4.5
    Leáphointe: 112-115 ° C
    Caillteanas ar triomú ≤ 1.0%
    Iarmhar ar adhainte ≤ 0.1%
    íonachta (HPLC) ≥ 99.0%
    Iomlán baictéir <100 ADC / g
    giosta agus múnla <10 ADC / g
    Hg <1 mg / kg
    Mar <2 mg / kg
    Pb <5 mg / kg
    Cd <5 mg / kg


  • Roimhe Seo:
  • Next:

  • Related

    Déan teagmháil Linn

    Fiosrúchán Do Pricelist

    An nuacht is déanaí

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...