بتا آربوتین

بتا آربوتین

توضیح کوتاه:

بتا آربوتین به طور قابل توجهی می تواند مانع از تجمع تیروزیناز در قشر. این اثر-سفید مانند بر روی پوست. بتا آربوتین می توان برای جلوگیری از رنگ پوست و کک و مک است که قوی تر از اسید کوجیک و اسید اسکوربیک. آربوتین مانع از تخریب پروتئین ها، مانند انسولین، در شرایط آزمایشگاهی، کاهش و سوزش پوست و مو با سورفاکتانت و یا رنگ مو را کاهش می دهد، و همچنین باعث رشد سلول های پوست و بهبود زخم کمک می کند. سلول های پوست انسان در بال ...


  • inci در نام: آربوتین
  • روش: 99.0٪ دقیقه
  • CAS تعداد صفحات 497-76-7
  • MW: 272.25
  • MF: C12H16O7
  • مشخصات محصول

    برچسب ها محصولات

    بتا آربوتین به طور قابل توجهی می تواند مانع از تجمع تیروزیناز در قشر. این اثر-سفید مانند بر روی پوست. بتا آربوتین می توان برای جلوگیری از رنگ پوست و کک و مک است که قوی تر از اسید کوجیک و اسید اسکوربیک. آربوتینمانع از تخریب پروتئین ها، مانند انسولین، در شرایط آزمایشگاهی، کاهش و سوزش پوست و مو با سورفاکتانت و یا رنگ مو را کاهش می دهد، و همچنین باعث رشد سلول های پوست و بهبود زخم کمک می کند. سلول های پوست انسان در آزمایش های آزمایشگاهی نشان داد که بتا آربوتین به طور قابل توجهی می تواند بهبود نرخ رشد سلول.

    inci در نام: آربوتین
    CAS 497-76-7 تعداد صفحات
    MF: C12H16O7
    MW: 272.25

    مشخصات:
    ظاهر: پودر کریستالی سفید
    سنجش: کمتر از 99.0٪
    مانده در احتراق: نه بیشتر از 0.5٪
    از دست دادن در خشک کردن: نه بیشتر از 0.5٪
    نقطه ذوب: 199-201 (+ 0.5) ℃
    چرخش نوری خاص: [α] D20 = -66 درجه سانتی + 2 °
    pH و (محلول 1٪ آب): 5.0-7.0
    وضوح راه حل آب: شفاف، بی رنگ، هیچ معلق مسائل
    هوی متال: نه بیشتر از 10 پی پی ام
    کلر: منفی
    IPV: 1515cm-1 1220cm- 1 1050cm-1 + (5/8) سانتی متر-1
    آرسنیک: بیش از 2 پی پی ام نه
    هیدروکینون: نه بیش از 10 پی پی ام
    باکتری: نه بیشتر از 300 cfu / g به
    قارچ: نه بیش از 100 cfu / g به


  • قبلی:
  • بعدی:

  • محصولات مرتبط

    تماس با ما

    • شانگهای Cosroma زیست فناوری شرکت، آموزشی ویبولیتین
    • تلفن: + 86-17317553416
    • پست الکترونیک: info@cosroma.com
    • پست الکترونیک: tao@cosroma.com

    تحقیق برای ورزشی

    آخرین اخبار

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...