VC-IP

VC-IP

Deskribapen laburra:

VC-IP olioa disolbagarriak bitamina C eratorri bat da. indartsua antioxidatzaile eta zuriketa agente, bai anti-aknea eta anti-zahartze gaitasuna duen bezala funtzionatzen du. beste C bitamina forma bezala, VC-IP telefonia mugikorreko zahartzea saihesteko kolageno, proteinen oxidazio, eta lipidikoak peroxidación gurutze-linking inhibitzailea laguntzen. VC-IP halaber synergistically lan egiten antioxidatzailea E bitamina, eta superior zeharreko xurgapena eta egonkortasuna frogatu du. Hainbat ikerketak baieztatu dute azala lightening, argazki ...


  • Produktuen izena: ascorbyl Tetraisopalmitate
  • CAS zk .:: 183476-82-6
  • Assay :: % 97 min
  • Formula molekularra: C70H128O10
  • MOQ: 1 kg
  • Produktuen xehetasuna

    Produktuen Tags

    VC-IP olioa disolbagarriak bitamina C eratorri bat da. Indartsua antioxidatzaile eta zuriketa agente, bai anti-aknea eta anti-zahartze gaitasuna duen bezala funtzionatzen du. Beste C bitamina forma bezala,  VC-IP telefonia mugikorreko zahartzea saihesteko kolageno, proteinen oxidazio, eta lipidikoak peroxidación gurutze-linking inhibitzailea laguntzen. VC-IP halaber synergistically lan egiten antioxidatzailea E bitamina, eta superior zeharreko xurgapena eta egonkortasuna frogatu du. Hainbat ikerketak baieztatu dute azala lightening, argazki-babes eta hydrating ondorioak  VC-IP daiteke azalean dute. VC-IP hainbat azala zaintzeko produktuak aurkitu ahal izango, hala nola, anti-zahartze serums, begi tratamenduak, azala lightening gelak eta ukenduak / kremak eta.

    INCIEko izena: ascorbyl Tetraisopalmitate
    CAS zk .: 183476-82-6
    MW: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Ezaugarriak:
    Itxura: kolorerik argi horia, likido gardena den
    usain: zertxobait usain
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Aurreko:
  • Hurrengoa:

  • Produktu erlazionatuak

    Harremanetarako Us

    Kontsulta Pricelist For

    Azken berriak

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...