Kyselina hyaluronová sodná sůl

Kyselina hyaluronová sodná sůl

Stručný popis:

Kyselina hyaluronová sodná sůl, je forma soli hyaluronové kyseliny, složky vázat vodu, která má schopnost, aby vyplnil mezery mezi pojivových vláken, známých jako kolagen a elastin. Kyselina hyaluronová sodná sůl byla použita pro hydrataci a hojení ran, protože jeho objevit v roce 1930. Kyselina hyaluronová sodná sůl se skládá z malých molekul, které pronikají do pokožky snadno a může pojmout až 1000 své vlastní hmotnosti ve vodě. Vzhledem k tomu, pokožka přirozeně ztrácí vodu kompozit ...


  • INCI Název: sodná sůl kyseliny hyaluronové
  • Test: ≥91%
  • CAS No .: 9067-32-7
  • MW: 1,0 x 106 ~ 1,8 * 106
  • MF: C28H44N2O23
  • Detail produktu

    Štítky produktu

    Kyselina hyaluronová sodná sůl , je forma soli kyselina hyaluronová , a složky vázat vodu, která má schopnost, aby vyplnil mezery mezi pojivových vláken, známých jako kolagen a elastin. Kyselina hyaluronová sodná sůl byl použit pro hydrataci a hojení ran, protože jeho objevit v roce 1930. Kyselina hyaluronová sodná sůl se skládá z malých molekul, které pronikají do pokožky snadno a může pojmout až 1000 své vlastní hmotnosti ve vodě. Vzhledem k tomu, pokožka přirozeně ztrácí složení vody, protože stárne, Kyselina hyaluronová sodná sůl může nahradit část vody ztracené v dermis, a potenciálně bojovat vrásky a další známky stárnutí.

    Kyselina hyaluronová sodná sůl má schopnost přizpůsobit jeho absorpci vlhkosti na základě relativní vlhkosti ve vzduchu, stejně jako chrání pokožku úklidu pro reaktivních kyslíkových radikálů vytvořených UV záření, boj slunečních skvrn a dalších stařeckých skvrn. Malé molekuly mohou proniknout hluboko do dermis, udržování a přitahuje vodu, jakož i k podpoře mikrocirkulace.

    INCI Název: sodné soli kyseliny hyaluronové
    CAS No .: 9067-32-7
    molekulová hmotnost: 1,0 x 106 ~ 1,8 * 106
    MF: C 28H 44N 2O 23

    Technické údaje
    Vzhled: bílý prášek
    glukuronová kyselina ≥44%
    Sodná sůl kyseliny hyaluronové ≥91%
    molekulová hmotnost: 1,0 x 106 ~ 1,8 * 106
    Protein ≤0.05%
    pH: 6.0-7.5
    Průhlednost (0,1% roztok) ≥99%
    ztráta sušením ^ 10%
    silný reziduí teplo ≤20%
    Těžké kovy ≤10 ppm
    počty bakterií <1000 cfu / g
    lisovací a kvasnice <100 KTJ / g


  • Předchozí:
  • Další:

  • Související produkty

    Kontaktní Us

    Dotaz pro ceníku

    Poslední zprávy

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...