RonaCare Ectoin

RonaCare Ectoin

Mubo nga paghulagway:

RonaCare Ectoin mao ang usa ka gamay nga molekula nga naggikan sa amino acid. Ingon sa usa ka aktibo nga sangkap uban sa nagkalain-laing mga cell-pagpanalipod sa mga gimbuhaton, RonaCare Ectoin adunay usa ka yano nga mekanismo sa lihok ug sa lig-on nga mga epekto. RonaCare Ectoin makapanalipod sa panit cell gikan sa tanan nga mga elemento sa kadaot, sama sa oxygen free makihilabihan, UV, polusyon, init nga temperatura, kabugnaw, ug uban pa, ug sa pagbantay sa panit sa himsog sa moisturizing ug anti-paghubag aksyon. INCI Ngalan: Ectoin CAS No .: 96702-03-3 MW: 142,16 MF: C6H10N2O Paghingalan, pagtinagsa: Appearanc ...


  • INCI Ngalan: Ectoin
  • Kaputli (HPLC): 98% min
  • CAS No .: 96702-03-3
  • MW: 142,16
  • MF: C6H10N2O2
  • Detalye Product

    Product Tags

    RonaCare Ectoin mao ang usa ka gamay nga molekula nga naggikan sa amino acid. Ingon sa usa ka aktibo nga sangkap uban sa nagkalain-laing mga cell-pagpanalipod sa mga gimbuhaton, RonaCare Ectoin adunay usa ka yano nga mekanismo sa lihok ug sa lig-on nga mga epekto. RonaCare Ectoin makapanalipod sa panit cell gikan sa tanan nga mga elemento sa kadaot, sama sa oxygen free makihilabihan, UV, polusyon, init nga temperatura, kabugnaw, ug uban pa, ug sa pagbantay sa panit sa himsog sa moisturizing ug anti-paghubag aksyon.

    INCI Ngalan: Ectoin
    CAS No .: 96702-03-3
    MW: 142,16
    MF: P 6K 10N 2Oh

    Specifications:
    Panagway: White sa off-puti nga powder
    baho: kinaiya baho
    pH (sa 2% tubigon nga solusyon): 5.0-7.0
    matunaw punto / pagkatunaw range: 278-283 ℃
    Pagkawala sa drying≤ 1.0%
    salin sa Ignition≤ 0.1%
    Kaputli ( HPLC) ≥ 98% (sa usa ka / sa usa ka)
    Total bakterya <100 CFU / g
    patubo ug agup-op <10 CFU / g
    Hg <1 mg / kg
    Ingon <2 mg / kg
    PB <5 mg / kg
    Cd <5 mg / kg


  • Previous:
  • Next:

  • May Kalabutan nga mga produkto

    Contact Us

    Inquiry Kay Pricelist

    Latest News

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...