ethyl VC

ethyl VC

Mubo nga paghulagway:

Ethyl VC mao ang usa ka sa gikopya nga giusab gikan sa Vitamin C. Kini mao ang usa ka maayo kaayo nga panit whitening aktibo nga sangkap uban sa anti-oxidation, anti-wrinkle ug anti-makapahubag epekto. Ethyl VC exhibits maayo kaayo kalig-on tungod sa iyang talagsaon nga istruktura kemikal sa nga ang ethyl grupo porma sa usa ka ether sa 3-hydroxy grupo sa mga ascorbic acid. Ethyl VC likway sa mga kalihokan sa tyrosinase, busa, kini magpugong sa kalangkuban sa melanin. Ethyl VC usab nagpasiugda collagen kalangkuban nga makatabang sa pagpalambo sa complexi ...


  • INCI Ngalan: 3-O-ethyl ascorbic acid
  • Mosulay: 99% min
  • CAS No .: 86404-04-8
  • MW: 204,18
  • MF: C8H12O6
  • Detalye Product

    Product Tags

    ethyl VC mao ang usa ka sa gikopya nga giusab gikan sa Vitamin C. Kini mao ang usa ka maayo kaayo nga panit whitening aktibo nga sangkap uban sa anti-oxidation, anti-wrinkle ug anti-makapahubag epekto. ethyl VC exhibit maayo kaayo kalig-on tungod sa iyang talagsaon nga istruktura kemikal sa nga ang ethyl grupo porma sa usa ka ether sa 3-hydroxy grupo sa mga ascorbic acid.

    ethyl VC likway sa mga kalihokan sa tyrosinase, busa, kini magpugong sa kalangkuban sa melanin. ethyl VC usab nagpasiugda collagen kalangkuban nga makatabang sa pagpalambo sa pamanit ug elasticity sa panit. Ingon sa usa ka komon nga mga epekto mipakigbahin uban sa Vitamin C, ethyl VC mao ang kaayo epektibo sa pagpamasura free radicals. Gawas gikan sa tanan niini nga mga, ethyl VC mahimo pagkontrolar sa resistensya ug sa pagbatok sa panghubag.

    INCI Ngalan: 3-O-ethyl ascorbic acid
    CAS No .: 86404-04-8
    MW: 204,18
    MF: C8H12O6

    Specifications:
    Panagway: White sa off-puti, kristal powder
    nga baho: Gamay kinaiya baho
    Katin-aw ug kolor: Clear ug walay kolor
    pH: 3.0-4.5
    pagkatunaw punto: 112-115 ° C
    Pagkawala sa pa-uga ≤ 1.0%
    salin sa ignition ≤ 0.1%
    Kaputli (HPLC) ≥ 99,0%
    Total bakterya <100 CFU / g
    patubo ug agup-op <10 CFU / g
    Hg <1 mg / kg
    Ingon <2 mg / kg
    PB <5 mg / kg
    Cd <5 mg / kg


  • Previous:
  • Next:

  • May Kalabutan nga mga produkto

    Contact Us

    Inquiry Kay Pricelist

    Latest News

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...