VC-IP

VC-IP

Descripció breu:

VC-IP és un derivat soluble en oli de vitamina C. Funciona com un poderós antioxidant i agent blanquejant, tant amb capacitats anti-acne i anti-envelliment. Com altres formes de vitamina C, VC-IP ajuda a evitar l'envelliment cel·lular mitjançant la inhibició de la reticulació del col·lagen, l'oxidació de proteïnes, i la peroxidació de lípids. VC-IP també treballa sinèrgicament amb la vitamina E antioxidant, i s'ha demostrat l'absorció percutània i estabilitat superiors. Molts estudis han confirmat l'aclariment de la pell, foto ...


  • Nom del producte :: tetraisopalmitato de ascorbil
  • CAS No. :: 183476-82-6
  • Assaig :: 97% min
  • Fórmula molecular :: C70H128O10
  • MOQ :: 1kg
  • Detalls del producte

    Etiquetes del producte

    VC-IP és un derivat soluble en oli de vitamina C. Funciona com un poderós antioxidant i agent blanquejant, amb capacitats tant anti-acne i anti-envelliment. Com altres formes de vitamina C,  VC-IP ajuda a evitar l'envelliment cel·lular mitjançant la inhibició de la reticulació del col·lagen, l'oxidació de proteïnes, i la peroxidació de lípids. VC-IP també treballa sinèrgicament amb la vitamina E antioxidant, i s'ha demostrat l'absorció percutània i estabilitat superiors. Molts estudis han confirmat l'aclariment de la pell, foto-protector, i els efectes hidratants  VC-IP poden tenir sobre la pell. VC-IP es pot trobar en diversos productes de cura de la pell com ara anti-envelliment sèrums, tractaments oculars, gels per aclarir la pell i locions / cremes.

    Nom INCI: tetraisopalmitato de ascorbil
    CAS No.: 183476-82-6
    MW: 1.129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Especificacions:
    Aspecte: incolor a llum líquid de color groc, transparent
    Olor: Lleuger olor característica
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Anterior:
  • Següent:

  • Productes relacionats

    de contactes de amb nosaltres

    El seu missatge per a Llista de preus

    Últimes notícies

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...