VC-IP

VC-IP

Kort beskrywing:

VC-IP is 'n olie-oplosbare vitamien C afgeleide. Dit werk soos 'n kragtige anti-oksidant en whitening agent, met beide anti-aknee en anti-veroudering vermoëns. Soos ander vorme van Vitamien C, VC-IP help voorkom sellulêre veroudering deur inhiberende die kruis-skakel van kollageen, oksidasie van proteïene, en lipied peroxidation. VC-IP werk ook sinergisties met die anti-oksidant vitamien E, en het getoon beter perkutane absorpsie en stabiliteit. Baie studies het die vel verligting, foto bevestig ...


  • Produk Naam:: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • CAS No .:: 183476-82-6
  • Toets :: 97% min
  • Molekulêre formule:: C70H128O10
  • MOQ:: 1kg
  • produk Detail

    produk Tags

    VC-IP is 'n olie-oplosbare vitamien C afgeleide. Dit werk soos 'n kragtige anti-oksidant en whitening agent, met beide anti-aknee en anti-veroudering vermoëns. Soos ander vorme van Vitamien C,  VC-IP help voorkom sellulêre veroudering deur inhiberende die kruis-skakel van kollageen, oksidasie van proteïene, en lipied peroxidation. VC-IP werk ook sinergisties met die anti-oksidant vitamien E, en het getoon beter perkutane absorpsie en stabiliteit. Baie studies het die vel verligting, foto-beskermende bevestig, en hydraterende effekte  VC-IP kan op die vel het. VC-IP kan gevind word in verskeie vel sorg produkte soos anti-veroudering serums, oog behandelings, vel verligting gels en lotions / ys.

    INCI Naam: Ascorbyl Tetraisopalmitate
    CAS No .: 183476-82-6
    MW: 1129,76
    MF: C 70H 128O 10

    Spesifikasies:
    Voorkoms: Kleurloos tot liggeel, deursigtige vloeistof
    reuk: Effense kenmerkende reuk
    Assay(HPLC): Not less than 98.0%
    Density: 0.930-0.943 g/cm3
    Refractive index(25℃): 1.459-1.465
    Total bacteria Yeast and mold Hg As Pb Cd


  • Vorige:
  • Volgende:

  • Verwante Produkte

    Kontak Ons

    Ondersoek Vir Pryslys

    Jongste nuus

    • Application of Vanillyl Butyl Ether

      Application of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% vanillyl butyl ether)can be used as a cosmetic fragrance for the preparation of other functionally useful compositions. For example, vanillyl butyl ether (Shanghai Cos...

    • Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Warming Mechanism of Vanillyl Butyl Ether

      Vanillyl butyl ether (Shanghai Cosroma supply 98% Vanillyl butyl ether) is an excellent warming agent, but what is its warming mechanism? This article is a detailed analysis of this from a biological point of view. Th...

    • Whitening Interpretation

                                                                             Whitening Interpretation Whitening and moisturizing should conform to nature, and the amount of pigment contained in each person’s skin is d...

    • Introduction and Ranking of Common Whitening Ingredients

      Introduction and Ranking of Common Whiten...

      So many whitening products(cosmetics), so many whitening ingredients, is it a little bit hard for you to tell which one is effective, which one is stimulating, which one is safe, and which one is unscrupulous? We have...